Vi er endelig nået til det sidste almindelige afsnit af 60 UGER TIL UDGIVELSE. Episode 17 dokumenterer ugerne, der leder op til seriens kommende finale og udgivelsen af DEN USYNLIGE KRIG. Nanna reflekterer over sin beslutning om at holde pause fra sin bog, og Boris forsøger at bevare fornuften i det tiltagende kaos af udgivelsesnerver og -forberedelser.

Men de er ikke alene. En håndfuld forfattere melder sig på banen for at dele deres erfaringer med hhv. udgivelse og udbrændthed — og så foregår der også mystiske ting i et lille, mørkt rum på Frederiksberg …

PS: I løbet af episoden vil Boris forsøge at lokke dig til at forudbestille DEN USYNLIGE KRIG hos Bog & Idé med 20% rabat, hvis du bruger rabatkoden “Tavse”. Hvis du falder for hans argumenter, så kan du gå direkte til forudbestilling via følgende link: https://www.bog-ide.dk/produkt/549290…

God fornøjelse — og vi ses i finalen! /NB

Episode 18 blev lavet som en livestream torsdag d. 20. maj, hvor Nanna og Boris fejrede både afslutningen på 60 Uger Til Udgivelse og udgivelsen af Den Usynlige Krig. Næsten 200 deltagere så med og deltog i quizzer, konkurrencer og Q&As, mens de to værter sørgede for både seriøse og gakkede indslag.

Se her, hvordan den 2 timer lange begivenhed forløb (inklsuive alle de tekniske uheld).

Den Usynlige Krig kan købes her: https://www.bog-ide.dk/produkt/5492909/boris-hansen-tavse-verdener-1-den-usynlige-krig-indbundet/2905869

Bemærk: Den dårlige billedkvalitet skyldes, at episoden er en optagelse af en livestream.

60 UGER TIL UDGIVELSE er et dokumentarprojekt, som ikke er set før. Forfatterne Nanna Foss og Boris Hansen sætter sig selv en udfordring: At gå fra idé til færdig bog på 60 uger — og tage dig med på hvert eneste skridt af rejsen.

Gå ikke glip af noget!

Følg 60 Uger på Facebook, Instagram og YouTube for at få alle vores live-opdateringer og nyeste video-episoder med det samme!

Kontakt os!

Vil du vide mere om ”60 Uger Til Udgivelse”? Vil du lave et interview eller et arrangement med os? Har du et forslag til hvad vores kommende video-episoder kan handle om?

Skriv til os med det samme!

Støt 60 Uger

60 Uger er et gratis og selvfinansieret projekt. Hvis du har lyst til at støtte os og hjælpe os med at nå til vejs ende, kan du enten donere et mindre beløb eller blive 60 Uger Plus-medlem.

Støt projektet.